Of het vuurwerk in 2021 door gaat is nog steeds niet duidelijk.

 Als het vuurwerk op de Erasmusbrug door gaat (en dat hopen we wel) dan gaan we met de Brandaris / Berenboot varen. 

 

VIER OUD & NIEUW OP DE BERENBOOT!

Op vrijdag 31 december varen wij om 21.00 uur af en zullen wij een 3,5 uur durende rondvaart maken waarbij we om 00.00 uur zo dicht mogelijk bij de Erasmusbrug stilliggen om het grootse vuurwerk te bewonderen! Tijdens deze vaart geniet je van een luxe Berenbuffet en een ijsbuffet met diverse lekkernijen. Tijdens het vuurwerkspektakel komen er zoutjes op tafel, serveren we oliebollen en om 12 uur ontvangt iedereen een glas bubbels om mee te toosten.

Afvaartijd:
21.00 tot 00.30 | € 74,95 volwassenen en €49,95 kinderen

Afkoop dranken(optioneel)
Afkoop drank binnenlands gedistilleerd : € 28,60 p.p.
Afkoop drank kinderen 3 t/m 11 jaar : € 17,40 p.p.

Geldig tijdens alle feestdagen afvaarten:
In verband met de tafelsetting en nautische mogelijkheden aan boord van de Beren Boot, kan het voor reserveringen met meer dan 4 personen voorkomen dat je niet aan één lange tafel zit, maar dat je aan tafels achter elkaar zit. Dit in verband met de doorgang voor de gasten en medewerkers. Ook is het mogelijk dat je met meerdere gasten van een ander gezelschap aan tafel zit.

KINDERVUURWERKVAART OP DE BERENBOOT!

Op Oudejaarsavond wordt tussen 18.00 en 19.00 uur op een ponton bij de Erasmusbrug speciaal voor kinderen een vuurwerkshow gehouden.

Voor deze gelegenheid verzorgen wij speciaal voor de kleine beertjes een Kindervuurwerkvaart. Tijdens deze vaart van 2,5 uur geniet je van het uitgebreide Berenbuffet. Voor de kleine beertjes hebben wij een leuke Berenbeker met een sterretje erin!

Afvaartijd Oudjaarsdag

  • 17.30 tot 20.00 uur

Prijzen per persoon Oudjaarsvaart

Volwassenen € 39,95
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 29,95

Reserveer snel!

In verband met de tafelsetting en nautische mogelijkheden aan boord van de Beren Boot kan het voor reserveringen met meer dan 4 personen voorkomen, dat je niet aan één lange tafel zit, maar dat je aan tafels achter elkaar zit. Dit in verband met de doorgang voor de gasten en medewerkers. Ook is het mogelijk dat je met meerdere gasten van een ander gezelschap aan tafel zit.

Nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)