Afhuur Leckers Boot is mogelijk!

Wil je jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest vieren op de Leckers Boot, met alleen jouw gezelschap? Dat kan!

Exclusieve Afhuur

De Leckers Boot is speciaal af te huren voor grote groepen. Dit kan op zowel de vaste vaartijden als hierbuiten. Met eten of zonder eten. Het schip biedt tal van mogelijkheden. Van een zakelijke bijeenkomst tot een gezellig familiefeest. Haast alles kan! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Voordelen

Bepaal zelf de vertrektijd, de vaarroute, de muziek, het volume, de tafelindeling en nog veel meer! Daarnaast mag je ook zelf het schip aankleden of toveren wij het schip om naar jouw wensen toe.

Voor meer informatie en onze arrangementen kun je contact met ons opnemen en sturen wij je geheel vrijblijvend, een offerte naar wens.

Direct reserveren

Wil je meevaren met de Leckers Boot of het schip exclusief afhuren? Reserveer gemakkelijk online, stuur een e-mail naar leckers@partyservice.nl of neem telefonisch contact op met 010 – 4361911. Bij speciale vaarten en feestdagen kunnen de prijzen afwijken.

Let op:
Onze producten vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en “vooruitgemaakt werk” en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht, dat is opgenomen in
de Wet Koop op Afstand. Voor deze producten geldt geen zichttermijn van 14 dagen, geen restitutie of refund en bij no show door de opdrachtgever een verplichting tot vergoeden van de reserveringswaarde..

wij varen onder onze Algemene Voorwaarden