FAQ

Meest gestelde vragen

Corona virus update

Zoals u van ons mag verwachten zijn we altijd bezig met hygiëne en veiligheid. Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 en de gewijzigde maatregelen hebben wij een update! Voor uw duidelijkheid geven wij u een overzicht van de huidige ontwikkelingen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en rekenen op uw medewerking. Stay safe en let een beetje op elkaar!

Lees verder op partyservice.nl/corona.

Is de locatie te bereiken met openbaar vervoer?

Ja, dit is ook zeker mogelijk.

  • Metro: Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
  • Tram: Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.
Waar kan ik mijn auto parkeren?

Aan de kade waar de boot aangemeerd ligt, kun je gemakkelijk de auto parkeren.  Onlangs zijn de parkeerautomaten omgebouwd naar pin, dit systeem werkt erg traag. Houd hier rekening mee, door vroegtijdig bij aankomst te parkeren. Om tijd te besparen kun je ook 06-parkeren, via SMS of een smartphone app. Dit kan via diverse aanbieders. De parkeerzone is 120. Het is tot 18.00 uur betaald parkeren. Het tarief id 1,00 per 18 minuten (prijs onder voorbehoud).

Waar ligt de Brandaris/Beren Boot aangemeerd?

De Brandaris/Beren Boot ligt aan de Parkhaven (t.o. de Euromast) in Rotterdam. Deze locatie gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:15 uur. Daarnaast kunt u ons ook altijd mailen via info@partyservice.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Welke betaalmogelijkheden zijn er op de boot?

U kunt aan boord afrekenen met contant, pin of creditcard (bij creditcard komt er 2,5% extra bij.)

Welke kosten zijn er verbonden aan het opstellen van een op maat gemaakte offerte?

Een vrijblijvende offerte is geheel gratis. Zodra er maatwerk aan te pas komt is er een mogelijkheid dat de kosten voor het aantal personeelsuren in rekening wordt gebracht. Informeer hierover even bij uw contactpersoon.

Zijn de Brandaris en de Beren Boot dezelfde boot?

Dat klopt. De boot draagt de naam de Brandaris en is voor diverse gelegenheden in te zetten. Tevens vaart de boot onder de naam de Beren Boot, met reguliere rondvaarten van 2,5 uur met het wellicht bekende Berenbuffet.

Indien gewenst halen wij het Beren Boot -uiterlijk uit de boot bij het afhuren van de Brandaris.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

De prijzen die vermeld staan op de website zijn inclusief 6% en 21% btw.