4

De Beren Boot in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam ligt aan de Parkhaven ons schip Mps. Brandaris, ook wel bekend als de Beren Boot. Het varende restaurant van de bekende Beren!

De Beren Boot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven. Een leuk uitje voor gezinnen met jonge kinderen, bedrijven en groepen.

Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden in de haven van Rotterdam kiest de kapitein een passende route waardoor het iedere keer weer anders is!

We vertrekken vanuit de Parkhaven waardoor u uiteraard altijd kunt genieten van de prachtige Rotterdamse skyline, SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Tijdens de haventocht kunt u onbeperkt genieten van het uitgebreide Beren Buffet met onder andere de spareribs en saté. We bieden verrassende gerechten die aansluiten bij het seizoen.


Actuele Afvaartijden

Woensdag      15:00 – 17:00 uur | Rondvaart van 2½ uur met Berenbuffet

Zaterdag         12:00 – 14:30 uur | Rondvaart van 2½ uur met Berenbuffet (m.u.v. 11 december)
                          15:00 – 17:00 uur
| Rondvaart van 2½ uur met Berenbuffet (m.u.v. 12 december)

Zondag            12:00 – 14:30 uur | Rondvaart van 2½ uur met Berenbuffet
                          15:00 – 17:00 uur
| Rondvaart van 2½ uur met Berenbuffet

 

Tarieven


2½ uur vaart inclusief boot tocht en Berenbuffet

Volwassenen                      € 39,50 vooraf of € 41,50 aan boord

Kinderen 3 t/m 12 jaar      € 24,50 vooraf of € 26,50 aan boord

Op feestdagen en speciale vaarten kunnen de tijden/tarieven afwijken


Drankafkoop 2½ uur vaart


Afkoop drank binnenlands gedistilleerd | € 20,40
Afkoop binnen- en buitenlands gedistilleerd | € 31,25
Afkoop drank kinderen 3 t/m 12 jaar | € 12,40

Aan boord kun je kiezen om de drank af te kopen, zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen achteraf te staan. Uiteraard is het ook mogelijk om per consumptie te betalen. Drankafkoop is per persoon en alleen te bestellen per hele tafel/reservering. Op feestdagen en speciale vaarten kunnen de tarieven van drankafkoop afwijken


Betalingswijze


Nadat je een reservering hebt gemaakt ontvang je van ons een factuur per mail met de mogelijkheid om voor de vaart te betalen, aan boord betalen is ook mogelijk maar dan rekenen wij een toeslag van | € 2,00 p.p extra.

Na de rondvaart kun je de overige kosten via contant, pin of creditcard (met creditcard 2,5% extra) aan boord betalen.

Bij groepen vanaf 10 personen, feestdagen en speciale vaarten wordt er aan je gevraagd, mocht je zeker willen zijn van een plaats aan boord, het bedrag voor de rondvaart en buffet vooraf te betalen


BERENBOOT BUFFET


Vaar mee en geniet van het uitgebreide Berenbuffet. Heerlijke gerechten die met het seizoen mee wisselen, zo is iedere vaart weer een verrassing! Tijdens de vaart kun je genieten van kip of varkenshaassaté, de bekende streetfood klassieker. Ook kun je tijdens de vaart bedenken of je de honing, ketjap, pittig, kruidenboter of toch de bbq strike over de spare ribs laat strijken. Uiteraard mogen de vissen niet ontbreken aan boord en heb je als vegetariër ook genoeg keuze  Lees alles over het Beren Boot buffet>


JARIGE GRATIS

Ben je binnenkort jarig, of wil je iemand verrassen voor zijn/haar verjaardag? Vier het op de Beren Boot en de jarige vaart en eet gratis mee!

Dit is mogelijk op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en bij een reservering vanaf 4 personen.

Let op: deze actie is alleen geldig op de dag van de verjaardag zelf en niet in combinatie met andere acties.

VRIJGEZELLEN FEESTJE?


Maak deze feestelijke dag compleet door mee te varen op de Beren Boot!
Bij een reservering vanaf 10 personen, ontvangt de hele groep een gratis verrassingsdessert. Dat wordt smullen!

Tip: Graag even aangeven bij de reservering of het om een bruid of bruidegom gaat.


WATERTAXI ARRANGEMENT


Spectaculair met de Watertaxi en heerlijk eten

Het kan voorkomen, dat je eerder wilt eten als dat onze afvaarten zijn. Geen probleem ! Hiervoor hebben wij ons “watertaxi” arrangement. Je wordt dan opgehaald op de steiger naast de Beren Boot, stapt in de voor jouw bestelde watertaxi en die brengt je met een spectaculaire tocht over de Maas naar ons Barney’s Restaurant aan de Maas in Schiedam. Deze ligt aan het water, met een geweldig uitzicht.

Hier kan je heerlijke gerechten kiezen uit het maand/seizoens menu. Een Voorgerecht, Hoofdgerecht en een feestelijk dessert. De drankjes zijn net als bij de Beren Boot exclusief.

Wilt u iets anders eten, dat is natuurlijk mogelijk, maar de meerprijs boven het bedrag van het maandmenu komen er dan bij.

Ons restaurant is gelegen aan de Maas en geeft je een geweldig uitzicht op alle schepen die langskomen. Na het eten wordt je op een vooraf afgesproken tijd weer opgehaald door de Watertaxi en terug gebracht in de Parkhaven……..hoe leuk!

Alles voor u geregeld

Wij hebben een speciale prijs bij de Watertaxi, wij regelen de watertaxi voor je en voor slechts € 3,- p.p extra en hierbij gewoon de originele Beren Boot prijs geniet je toch van al het goede van Rotterdam.

Wel buiten de Beren Boot vaartijden uit eten, maar geen water taxi

Wilt u niet met de Watertaxi mee, maar gewoon lekker eten bij ons Restaurant in Schiedam aan de maasboulevard 3, dan kunt u ook met de auto hier naar toe.

Wij zorgen dan dat u voor de Beren Boot prijs, kunt genieten van het maandmenu en als extra brood met aioli, kruidenboter, truffelmayo en tomatentapenade krijgt met daarbij 2 drankjes naar keuze.

Mocht u willen reserveren kan dat via https://www.restaurantschiedam.nl , met de opmerking “Water zonder taxi arrangement”  of via 010-4734466


Beren Boot Cadeaukaart

Geef een geweldige Berenbeleving cadeau! Met deze cadeaukaart bezorg je iemand een fantastische ervaring bij De Berenboot. 

De cadeaukaarten zijn af te halen bij de Beren Boot ( graag gelieve voor zekerheid van te voren te bellen i.v.m afvaar-tijden ) en kunnen ook per post verstuurd worden nadat wij de betaling hebben ontvangen, hiervoor word |8,50 voor administratie kosten gevraagd. Indien per post gewenst is, verzoeken wij je vriendelijk te mailen naar rotterdam@berenboot.nl


DE BEREN BOOT IN ROTTERDAM

Parkhaven 15 (tegenover de Euromast)
3016 GM Rotterdam
E-mail: rotterdam@berenboot.nl

Tel: 010 – 43 61 911
Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 20:00 uur.
Zaterdag en zondag reserveren telefonische bereikbaar tussen 14:00 – 20:00 uur.

Cadeaukaart
Wij accepteren de Restaurant Cadeaukaart (alleen de rode kaarten) en de Beren Cadeaukaart.

Acties

Kortingsacties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en er geldt maar een actie per reservering.

Let op: Op Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, Goede vrijdag, 1e en 2e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Moederdag, Vaderdag, Pinksteren, Wereldhavendagen, Sinterklaas & Sinterklaasvaarten, Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag en Oudjaarsdag gelden er GEEN acties

Verjaardagsactie, Belevenis bonnen, Rotterdampas, Groupon e.d worden als acties beschouwen

Mindervaliden
Het schip is rolstoel toegankelijk. Houd er wel rekening mee dat de toiletten alleen via een trap te bereiken zijn.

Nautische schip indeling / tafel indeling 

In verband met de tafelsetting en nautische mogelijkheden aan boord van de Beren Boot kan het voor reserveringen met meer dan 4 personen voorkomen, dat je niet aan één lange tafel zit, maar dat je aan tafels achter elkaar zit. Dit in verband met de doorgang voor de gasten en medewerkers. Ook is het mogelijk dat je met meerdere gasten van een ander gezelschap met tussenruimte aan tafel zit.

Algemene Voorwaarden

https://www.partyservice.nl/voorwaarden/