Beren Boot

De Beren Boot in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam ligt aan de Parkhaven ons schip Mps. Brandaris, ook wel bekend als de Beren Boot. Het varende restaurant van de bekende Beren!

De Beren Boot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven. Een leuk uitje voor gezinnen met jonge kinderen, bedrijven en groepen. We vertrekken vanuit de Parkhaven waardoor u uiteraard altijd kunt genieten van de prachtige Rotterdamse skyline, SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Tijdens de haventocht kunt u onbeperkt genieten van het uitgebreide Beren Buffet met onder andere de spareribs en saté. We bieden verrassende gerechten die aansluiten bij het seizoen.

Iedere 2e zondag van de maand is er een brunchvaart! Vanaf 12.00 – 14.30 uur varen wij met een heerlijke brunch door de Rotterdamse havens.

Prijzen Beren Boot

Reguliere en brunch Vaarten p.p.
Volwassenen  € 34,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 24,50

Afkoop drank
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 12,40
Binnenlands ged.  € 20,40
Binnen- en buitenlands ged. € 31,25

Reserveer direct online!

Wilt u genieten van de heerlijke beren gerechten en van een rondvaart door de Rotterdamse havens? Reserveer gemakkelijk en direct online!

Reserveren en exclusieve afhuur

Wilt u meevaren met de Beren Boot of het schip exclusief afhuren? Reserveer gemakkelijk online, stuur een e-mail naar berenboot@partyservice.nl of neem telefonisch contact op met 010 – 4361911. Bij speciale vaarten en feestdagen kunnen de prijzen afwijken.


Wereldhavendagen Rotterdam

Benieuwd wat wij doen met de Wereldhavendagen?! Kijk snel verder!