Personeelsuitje kiezen

Wanneer u verantwoordelijk bent voor het jaarlijkse personeelsuitje van uw werk, kunt u kiezen voor een veelvoorkomende invulling als bowlen of wokken. Toch is het leuker om verrassender uit de hoek te komen en uw collega’s onder te dompelen in een bijzondere ervaring. Partyboot Brandaris biedt u deze in de vorm van enkele rondvaarten en boottochten.

Soorten rondvaarten

Op de Brandaris bieden wij diverse boottochten aan, ieder voor een ander moment op de dag en met een geheel eigen invulling. Zo reist u 2,5 uur met ons mee en geniet u van een heerlijke brunch rondvaart, borrelt u 1,5 uur lang bij onze borrel rondvaart en kunt u ook met uw collega’s minimaal 2 vaaruren lang aanschuiven bij de buffet rondvaart. Ook kunt u een geheel eigen invulling aan de rondvaart geven tijdens de entertainment cruise, waar wij samen met u het entertainment kiezen.

Meer over onze boottochten leest u hier.

Volledige personeelsuitje vormgeven

Uw volledige personeelsuitje vormgeven met het team achter Partyboot Brandaris kan ook. Niet alleen door gezamenlijk het entertainment tijdens een cruise te boeken, ook door ons programma De Beren Boot te combineren met een uitje. Bij de Beren Boot maakt u een rondvaart van 2,5 uur, maar is de route een verrassing. Deze rondvaart is onder meer te combineren met lasergamen, een bezoek aan het Maritiem Museum of de Euromast.

Personeelsuitje reserveren

Wilt u uw collega’s meenemen naar een bijzonder personeelsuitje dat u meeneemt in de mogelijkheden die Rotterdam biedt? Neem dan contact met ons op om uw uitje te bespreken en eventueel te combineren met een andere activiteit. Heeft u een vraag of opmerking? Neem ook dan contact met ons team op.