Leuk uitje

Heeft u een datum voor een leuk uitje gepland, maar heeft u hier nog geen invulling aan gegeven? Lees dan meer over de mogelijkheden die Partyboot Brandaris u biedt! Wij hebben meerdere uitjes die u kunt reserveren. Deze spelen zich zowel op als buiten onze boot af. Zie welke mogelijkheden wij bieden met betrekking tot uw rondvaart combineren.

Soorten rondvaarten

Op de Brandaris bieden wij diverse boottochten aan, ieder voor een ander moment op de dag en met een geheel eigen invulling. Zo reist u 2,5 uur met ons mee en geniet u van een heerlijke brunch rondvaart, borrelt u 1,5 uur lang bij onze borrel rondvaart en kunt u ook met uw collega’s minimaal 2 vaaruren lang aanschuiven bij de buffet rondvaart. Ook kunt u een geheel eigen invulling aan de rondvaart geven tijdens de entertainment cruise, waar wij samen met u het entertainment kiezen.

Meer over onze boottochten leest u hier.

Brandaris afhuren

Het is ook mogelijk de Brandaris af te huren voor een privérondvaart. De boot kan 160 passagiers tegelijkertijd herbergen, 150 gasten wanneer u kiest voor een staande receptie. In samenspraak wordt de invulling van de dag of het dagdeel besproken. Neem daarvoor contact met ons op.

Uw volgende leuke uitje boeken

Heeft u één of meer leuke uitjes gezien die u wellicht wilt combineren met een rondvaart met de Beren Boot? Of is een bezoek aan Partyboot Brandaris het leuke dat u voor ogen heeft? Neem in deze en al andere gevallen contact op. Kies voor een leuk uitje, kies voor Partyboot Brandaris.