Buffet menu

Vaar mee en geniet van het uitgebreide Berenbuffet. Heerlijke gerechten die met het seizoen mee wisselen, zo is iedere vaart weer een verrassing!

Soepbuffet
Keuze uit de twee wisselende dagsoepen, zoals tomaten-, uien- of champignonsoep. Je kunt je soep naar eigen smaak verder aanvullen met gesneden prei of bosui, gebakken uitjes en croutons.

Berenspecialiteiten
Het buffet bestaat uit een selectie van onze beroemde Berenspecialiteiten zoals de saté, pittige kip en de bekende spare ribs, die à la minute door de chefkok worden gesneden en gemarineerd met de gewenste strike.

Vis
Vanzelfsprekend mogen de vissen ook niet ontbreken aan boord van de Beren Boot. Zo geniet je onder andere van gebakken mosselen en gebakken pangafilet in roomsaus.

Seizoensgerechten
De invulling van de rest van het buffet wisselt elk kwartaal, zodat je ook van heerlijke seizoensgerechten kunt genieten en elke vaart weer iets anders kunt proeven.

Saladebar
Naast de bekende hoofdgerechten staat er ook een uitgebreide saladebar en serveren we ook frites, rijst en verschillende soorten groenten.

Dessert
Er wordt aan iedereen een klein nagerecht geserveerd. Toch nog trek in een groter dessert? Deze zijn extra bij te bestellen.