Buffet menu

Beren Boot - Buffet menu

Vaar mee en geniet van het uitgebreide Beren Buffet op de Beren Boot. Een buffet met heerlijke gerechten, bekend van de Beren Eetcafés die met het seizoen mee wisselen.

Soepbuffet:
Als starter is er een soepbuffet, met keuze uit twee wisselende dagsoepen, zoals tomatensoep, uiensoep, of romige champignonsoep. Deze is naar eigen smaak verder aan te vullen met gesneden prei of bosui, gebakken uitjes, croutons en meer.

Beren Buffet:
Nadat het Beren buffet (op een spectaculaire wijze!) geopend wordt, zijn er vele gerechten waar je uit kunt kiezen. Sowieso een selectie van de beroemde Berespecialiteiten zoals de saté BB, pittige kip en bekende spare ribs, die à la minute door de chefkok worden gesneden en gemarineerd met de gewenste strike. Ook hebben wij visgerechten in het buffet, zoals gebakken mosselen,  gebakken pangafilet en een seizoenvis.

Onze gerechten zijn te serveren met verschillende sauzen en marinades en verder aan te vullen met bijvoorbeeld frites, mediterraanse aardappelgratin, rijst en verse groentes.

Daarnaast kun je ook genieten van de saladebar waar je een eigen salade kunt samenstellen, met o.a. rauwkost, diverse salades, olijven, gefrituurde uitjes, etc.

Extra opties
– 
Stokbrood met kruidenboter € 4,50
– Brood met smeersels € 6,25 

Dessert:
Als afsluiter serveren wij een klein nagerecht, die ook afwisselt per seizoen. Toch trek in een groter dessert? De onderstaande desserts zijn extra bij te bestellen (bij de reservering of aan boord):

– Berenbekers € 4,95 p.p.
– Dame Blanche € 6,75 p.p.
– Sorbet BB € 6,95 p.p.
– Grand Dessert (v.a. 2 pers. te bestellen)  €  7,25 p.p.
– Proeverij van Port (3 soorten port) € 3,00 p.p.