Buffet menu

Zin om uit eten te gaan in Rotterdam?

Vaar mee en geniet van het uitgebreide Berenbuffet. Heerlijke gerechten die met het seizoen mee wisselen, zo is iedere vaart weer een verrassing!

Onbeperkt diner (tijdens corona)
Vanaf 1 juni tot een nader te bepalen datum heeft ons buffet enkele aanpassingen i.v.m. de corona maatregelen, maar je kunt nog steeds genieten van alle gerechten. De soep wordt uitgeserveerd door onze medewerker, i.p.v. het buffet kunt je de heerlijke Berengerechten via een menu strook per tafel bestellen. U heeft keuze uit 3 voorgerechten en 2 x 3 hoofdgerechten per persoon. Onze bediening haalt de ingevulde menu stroken op en zal de gewenste gerechten naar u toe brengen. En het dessert wordt wederom door onze medewerkers uitgeserveerd.

Voorgerecht:
– Tomatensoep
– Soep “van het seizoen”
(Tomaten soep / Seizoensoep serveren we aan tafel)

Hoofdgerechten:
– Complete saladebar om een heerlijke salade samen te stellen
– Spareribs met bijpassende strikes
– Pittige kip
– Kipsaté
– Seizoen gerechten (elk kwartaal kunt u genieten van de wisselende gerechten van het Beren 3-gangen menu)

Bijgerechten:
– Rijst
– Franse frietjes
– Ambachtelijke Vlaamse frieten
– Diverse warme groenten

Dessert:
– Standaard dessert
(heb je trek hebben in iets groters? Vraag naar de dessertkaart,
de kinderen krijgen een berenbeker gevuld met ijs)

OFFERTE OP MAAT

Naast de standaardvaart inclusief buffet maken wij ook graag een arrangement op maat! Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een zakelijk lunchbuffet of borrel te verzorgen en kunnen er presentaties gegeven worden.

Wil je liever geen gebruik maken van een buffet? Het is mogelijk om diverse malen rond te gaan met verschillende hapjes variërend van bitterballen tot stokjes saté en kleine spare ribs. Om goed af te kunnen stemmen op jouw specifieke wensen is het aan te raden om telefonisch contact met ons op te nemen via 010 – 436 19 11 of stuur een mail naar rotterdam@berenboot.nl.