Beren Boot met Midgetgolf

Combi - MidgetgolfOp zoek naar ontspanning en gezelligheid? Dan zou dit combinatie-arrangement van Midgetgolf en de Beren Boot, zeker een goede keus kunnen zijn.

Midgetgolf
Midget Golfbaan Parkhaven is gelegen op een prachtige en romantische plek midden in het bruisende Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig midgetgolfen of lekker genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras.

De Beren Boot
Op de Beren Boot maak je een rondvaart van twee en een half uur door een van de grotere havens van Rotterdam om vervolgens via de S.S. Rotterdam nog een stukje langs de skyline van Rotterdam te gaan. Tijdens de tocht kan je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet.

Dit arrangement is inclusief:

  • 18 holes op de golfbaan, uitgaande van ca. 1 uur en 15 minuten
  • Uitgebreid berenbuffet- voorgerecht, diner, na-gerecht op de Beren Boot inclusief 2 ½ uur vaart (excl. drankjes)

Kosten
Volwassenen vanaf            € 36,95
Kinderen t/m 12 jaar         € 26,95

Mogelijk op woensdag t/m zondag. De afvaarten zijn op wo en do om 18.30 uur. Op vr en za om 17.00 en 20.00 uur. Op zondag om 16.00 en 19.00 uur. (Gelieve ook rekening houden met ons aangepast winterschema januari tot april, zie onze website voor de afvaartijden).

Kijk voor meer leuke en unieke uitjes op www.party-arrangementen.nl.