Beren Boot met Maeslant kering

Combi - MaeslantkeringOp zoek naar een bijzonder (leuk) uitje?! Combineer dan een bezoek aan de Maeslantkering bij het Keringhuis en vaar daarna met de Beren Boot mee.

Keringhuis
Het Keringhuis, Publiekscentrum Water is hét informatiecentrum over hoogwaterbescherming in Zuid-Holland en over de indrukwekkende Maeslantkering. Sinds de opening in 1996 hebben al bijna 1,2 miljoen bezoekers hier geleerd over water en het Nederlandse waterbeleid. 

Een professionele gids vertelt u alles over hoogwaterbescherming in Zuid-Holland, de rol die klimaatverandering hierbij speelt en de Maeslantkering. Daarna wordt u meegenomen naar het buitenterrein van de indrukwekkende stormvloedkering.

De Beren Boot
Op de Beren Boot maak je een rondvaart van twee en een half uur door een van de grotere havens van Rotterdam om vervolgens via de S.S. Rotterdam nog een stukje langs de skyline van Rotterdam te gaan. Tijdens de tocht kan je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet.

Dit arrangement is inclusief:

  • Rondleiding van 60 minuten en entreebewijs voor het Keringhuis
  • Uitgebreid berenbuffet- voorgerecht, diner, na-gerecht op de Beren Boot inclusief 2 ½ uur vaart (excl. drankjes)

Kosten
Volwassenen vanaf            € 34,25
Kinderen t/m 12 jaar         € 22,25

Mogelijk op woensdag t/m zondag. De afvaarten zijn op wo en do om 18.30 uur. Op vr en za om 17.00 en 20.00 uur. Op zondag om 16.00 en 19.00 uur. (Gelieve ook rekening houden met ons aangepast winterschema januari tot april, zie onze website voor de afvaartijden).

Kijk voor meer leuke en unieke uitjes op www.party-arrangementen.nl.