Beren Boot en Futureland

Combi - FuturelandOp zoek naar een bijzonder (leuk) uitje?! Combineer dan een bezoek aan de Maeslantkering bij het Keringhuis en vaar daarna met de Beren Boot mee.

FutureLand
Ontdek in FutureLand het fantastische uitzicht op de terminals in aanbouw vanaf het Panorama Deck. Duik in de BrainBox, een driepersoon touchscreen, met alle geheimen van Maasvlakte 2.

FutureLand is geschikt voor jong en oud, voor landrotten en waterratten, voor havenliefhebbers en gamers, voor gezinnen en groepen. En elke zondag start om 13.15 uur een gratis rondleiding.

De Beren Boot
Op de Beren Boot maak je een rondvaart van twee en een half uur door een van de grotere havens van Rotterdam om vervolgens via de S.S. Rotterdam nog een stukje langs de skyline van Rotterdam te gaan. Tijdens de tocht kan je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet.

Dit arrangement is inclusief:

  • Entree FutureLand (op zondag gratis rondleiding)
  • Uitgebreid berenbuffet- voorgerecht, diner, na-gerecht op de Beren Boot inclusief 2 ½ uur vaart (excl. drankjes)

Kosten
Volwassenen vanaf            € 29,95
Kinderen t/m 12 jaar         € 19,95

Mogelijk op woensdag t/m zondag. De afvaarten zijn op wo en do om 18.30 uur. Op vr en za om 17.00 en 20.00 uur. Op zondag om 16.00 en 19.00 uur. (Gelieve ook rekening houden met ons aangepast winterschema januari tot april, zie onze website voor de afvaartijden).

Kijk voor meer leuke en unieke uitjes op www.party-arrangementen.nl.