Beren Boot met Euromast

Combi - Euromast

Ontdek Rotterdam vanuit de lucht bij de Euromast en vanaf het water op de Beren Boot!

Euromast
Bezoekers aan de Euromast gaan met de lift in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de brasserie zich bevinden. Vandaar heeft men een wijds uitzicht van 360° over Rotterdam en omstreken. Met de Euroscoop is het mogelijk om naar een hoogte van 185 meter te klimmen. In het weekend en tijdens vakanties en feestdagen is er een gids aanwezig.

Daarnaast is de Euromast de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional.

De Beren Boot
Op de Beren Boot maak je een rondvaart van twee en een half uur door een van de grotere havens van Rotterdam om vervolgens via de S.S. Rotterdam nog een stukje langs de skyline van Rotterdam te gaan. Tijdens de tocht kan je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet.

Dit arrangement is inclusief:

  • Entree Euromast
  • Uitgebreid berenbuffet- voorgerecht, diner, na-gerecht op de Beren Boot inclusief 2 ½ uur vaart (excl. drankjes)

Kosten
Volwassenen vanaf                  € 39,95
Kinderen t/m 11 jaar vanaf     € 26,05

Mogelijk op woensdag t/m zondag. De afvaarten zijn op wo en do om 18.30 uur. Op vr en za om 17.00 en 20.00 uur. Op zondag om 16.00 en 19.00 uur. (Gelieve ook rekening houden met ons aangepast winterschema januari tot april, zie onze website voor de afvaartijden).

Kijk voor meer leuke en unieke uitjes op www.party-arrangementen.nl.